Vinn ett nytt kök från Marbodal.

Lantligt. Klassiskt. Modernt. Välj själv bland köken från Marbodal

Längtar du efter ett kök som passar din personlighet och livsstil? Nu har du chansen att skapa den köksmiljö du alltid drömt om tillsammans med Marbodal och Miljonlotteriet. 

Välj till exempel Ramsvik som utsågs till årets kök 2018 i Sveriges största kökstävling eller någon av de andra 17 modellerna som Marbodal erbjuder. Botanisera sedan bland de 16 olika färgerna och lägg till din egen kreativitet, så har du snart designat ditt nya personliga kök. 

Här är ett smakprov på några av de köksmodeller du kan välja:

Arkitekt Plus ger dig en stilren köksdesign med smarta lösningar där varje yta tas tillvara på bästa sätt. Lugn, harmoni och naturliga material är genomgående för det här köket där stommar och luckor har Svanenmärkning. 

Ekerö ger dig ett kvalitetskök i massiv ek med stilren och modern design där du kan välja dramatiskt svart, harmoniskt vitt eller det naturliga träets charm. Det här är köket som fungerar lika väl för den industriella som den exklusiva looken.

Ramsvik hämtar sin inspiration från den sparsmakade shakerstilen från 1800-talets mitt och ger dig både gott om arbetsytor och utrymme för umgänge. Det belönades med utmärkelsen Årets kök 2018 i Sveriges största kökstävling som anordnas av Bad&Kökguiden. 

Åkerö med sina pärlspontsmönstrade luckor, är modellen för dig som vill omge dig med en familjär lantlig känsla. För att ytterligare förhöja den ombonade atmosfären kan du välja fina detaljer som gammaldags dekorgångjärn.

Öland är köket för dig som vill ha det bästa av två världar. Med sin blandning av klassisk stil och sekelskiftescharm i modern tappning skapar du en trivsam atmosfär där alla kan känna sig som hemma.

Varför inte också passa på att kombinera med arkitektdesignade vitvaror från Smeg som du också kan välja som högvinst hos Miljonlotteriet.