Pimpa köket med italiensk design från Smeg.

Fullända ditt kök med senaste italienska designen från Smeg

Vill du ha vitvaror med den smartaste och snyggaste blandningen av teknik och stil, ska du titta närmare på våra drömvinster från Smeg. Välj bland slimmade, blanka integrerade modeller eller den karaktäristiska bulliga retrostilen som gjort Smeg kända över världen.

Kombinationen av teknik och stil är Smegs nyckel till att skapa produkter med stark varumärksimage och stor genomslagskraft. I deras inredningsstudio, genomförs omsorgsfull forskning om estetik och stil, med stöd från internationellt erkända arkitekter som Guido Canali, Mario Bellini, Piano Design-studio, Marc Newson och Giancarlo Candeago. 

Med Smeg i köket får du den italienska designen när den är som bäst. Kylar, frysar, diskmaskin spis, ugnar och fläktar i senaste snitt. Eller varför inte en inbyggd helautomatisk kaffemaskin med mjölkskummare som gör ditt kök till en dröm. 

Hur Smeg fick sitt något udda namn? Det är en förkortning av ”Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla” som fritt översatt betyder ”Emilianska metallemaljeringsverken i Guastalla” – en verksamhet med historia från början av förra seklet och som fortfarande drivs av grundarfamiljen Bertazzoni.

Passa också på att ta en titt på Smegs snygga köksmaskiner designade i retrostil som för tankarna till 50-talet och skapar personlighet till varje kök. Du hittar flera av dem i vår Vinstshop

Varför inte också passa på att kombinera med drömköken från Marbodal, som du också kan välja som högvinst hos Miljonlotteriet. Läs mer här >>