Nu kan du vinna ett drömboende i Spanien till ett värde av 5 miljoner kronor.

Gör dig redo för mer sol i livet

320 soldagar om året gör inte bara luften varmare. Människorna mår bättre, har närmare till skratt och det är lätt att skaffa nya vänner. Dessutom får man mer vardagslyx för pengarna. Det säger svenskarna om livet på den spanska kusten som nu kan bli ditt med vår stora vinstnyhet: ett eget boende i Spanien.

Vinstfakta:
• Ett boende på poulära Costa Blanca är en årets stora vinstnyheter.
• Vår mäklare Maria Persson hjälper dig att hitta eller bygga din drömbostad.
• Villa, lägenhet eller flerfamiljshus? Du väljer själv vilket slags boende som passar dig.
• Vinstvärde 5 000 000 kronor

Vår mäklare Maria

Maria Persson bor i provinsen Alicante i sydöstra Spanien. Det har hon gjort i över 20 år. Här arbetar hon som mäklare och förmedlar bostäder till soltörstande svenskar, framförallt på Costa Blanca, vilket hon tycker är fantastiskt kul. det är Maria som kommer se till att du får ditt drömboende när du vinner. Utöver ljuvliga dopp och vackra vyer, lockas Marias kunder av det sociala livet och den avslappnade kulturen. Samt billiga flygbiljetter till och från Sverige. Då blir det fler besök från familj och vänner. Dessutom får man betydligt mer livskvalitet för pengarna.

Upptäck Nerja!

Agneta bor i Nerja i närheten av Málaga. En flytt som hon inte ångrar en sekund.
– Som reumatiker kunde klimatet knappast bli bättre. Dessutom är sjukvården helt fantastisk, berättar hon. I övrigt finns alla bekvmligheter som vi har hemma.
Förutom att ta det lugnt och umgås med grannarna gör Agnes och hennes man en del utflykter. Ofta till marknader och sevärdheter i närheten. Men ibland blir det längre turer.
– Det är nära till Portugal, Marocko och Gibraltar. Att åka dit är som att hämna i England. Det är väldigt speciellt, säger hon.
Som många andra går de ofta ut och äter på kvällarna.
– Vi får väldigt bra mat för pengarna. Det är oftast halva priset jämfört med hemma, som trots många bra alternativ föredrar det hälsosamma medelhavsköket.

Bo i Torrevieja

Anders och Monika är ett av många svenska par som köpt boende i Torrevieja. Här bor de 4–5 månader om året och spelar boule, pysslar om huset, går på restaurang och njuter av klimatet. 
– Det är det lata livet som råder här, skrattar Anders. Allting är så enkelt. Vi sitter mycket på altanen, dricker kaffe och tar sköna promenader.
För drygt ett år sen gick de med i en svensk bouleförening. I dag spelar de flera gånger i veckan och deltar i olika turneringar.
– Vi var ute och gick när de plötsligt frågade om vi ville vara med. Boule är väldigt populärt här. det är ett trevligt sätt att umgås och lära känna folk i området, säger Monika. Och njuta av det sköna vädret, förstås.