Sportbilarna Mercedes AMG GT Roadster, Toyota GT86 och BMW M4 Cabriolet ingår i Miljonlotteriets vinstsortiment.

Snabba sportbilar   

Sjunk ner i sätet, vrid om nyckeln och lyssna till den brummande motorn som går igång. Sätt plattan i mattan och ge dig i väg i rasande fart. Om du vill vara först från rödljusen och ha en bil som lyder minsta vink är en sportbil något för dig. Att den dessutom gärna sticker ut gör den ofta ännu mer intressant för köparen.

En körupplevelse utöver det vanliga

Varför komma till pudelns kärna sist i texten när det finns några saker man vill veta direkt? 585 hästkrafter. Upp till 680 Nm. Det säger ju allt. Den här bilen trotsar fysikens lagar. Det ska väl drömmar göra? Bilen blir din, om du vill, när du skrapar fram 1,1 miljoner kronor. 

Mercedes AMG GT Roadster: Vinstvärde 1 100 000 kronor inkl extrautrustning

En uppstickare med klassiska linjer

Det här är bilen för dig som älskar klassiska sportbilslinjer i kombination med modern design. Toyota GT86 är en läcker sportbil fullproppad med attityd. Låg vikt, låg tyngdpunkt och en varvvillig 2,0-litersmotor gör GT86 till en häftig körupplevelse.

Toyota GT86: Vinstvärde från 400 000 kronor inkl extrautrustning

För dig som vågar vara annorlunda

En cabriolet är den ultimata drömbilen för många. Opraktisk, liten, dyr….och alldeles underbar. BMW M4 cab breddar ditt leende och höjer adrenalinet till max tack vare frihetskänslan utan tak, den kraftfulla motorn och ursnygga designen. 

BMW M4 Cabriolet: Vinstvärde från 1 000 000 kronor inkl extrautrustning