Hos Miljonlotteriet kan du vinna Mercedes X-klass, Range Rover Evoque och Mini Countryman.

Över stock och sten

Ta dig över grova stockar och klumpiga stenar på ett nästintill obemärkt sätt. Kanske även genom eld och vatten? Vi har visserligen inte provat det, men vi skulle inte bli förvånade om det gick i en sån här stor bil. Något som vi däremot vet är att du alltid sitter bekvämt och tryggt. Oavsett väglag.

En pickup utöver det vanliga

Inte nog med att den har ett rymligt flak. Mercedes nya premiumpickup X-klass är dessutom snygg. Med den här bilen får du både hög komfort och hög säkerhet. Starka LED-strålkastare, 7 airbags, bromskraftförstärkning och körfältsassistent är bara några av de inbyggda säkerhetssystemen. Modellen finns i två utföranden. Är du en ruffig skogsmulle ska du välja Progressive, vill du ha en lite mer lyxig pickup passar Power-modellen dig bäst. 

Mercedes X-klass: Vinstvärde från 450 000 kronor inkl extrautrustning

Elegans i svår terräng

Häftig bil för dig som vill åka elegant även där terrängen är svår. Senaste uppdateringen av populära Range Rover Evoque skedde förra året. Då fick den både ett lyft under motorhuven och rent utseendemässigt. Starkare, snyggare och smartare. Nya Evoque är redo att möta världen.

Range Rover Evoque: Vinstvärde från 400 000 kronor inkl extrautrustning 

Tänk stort, tänk MINI

Mini Countryman är större än någonsin. Flyttbara säten ger mer bagage och benutrymmen  även i baksätet. Fyrhjulsdrift, turbomotor och automatlåda tillsammans med kaxig design gör den här Minin till stor bergsbestigare. 

Mini Countryman: Vinstvärde från 400 000 kronor inkl extrautrustning