Förverkliga ditt drömkök med Miljonlotteriet

Nytt kök från Tibrokök

Vilket är ditt drömkök? Oavsett vilken stil du vill ha så förverkligar Tibrokök dina drömmar.

Om du letar efter ett riktigt bra kök, är det svårt att hitta ett bättre än Tibrokök. Alla deras kök byggs på beställning. Bestämmer du dig för ett av Tibrokök mäter de upp de exakta måtten hemma hos dig. Alla detaljer är lika viktiga. Och de ger sig inte förrän du blir nöjd. Och nöjd kommer du att bli.

Hos Tibrokök kan du välja bland mängder av stilar, till exempel: 

Anno är ett helt nytt men på samma gång mycket gammalt kök. Köksstilen togs fram i slutet av 1800-talet. Den gamla hantverksmässiga charmen finns kvar, mycket tack vare de många vackra detaljerna. Detta romantiska kök kan vara beläget såväl ute i skärgården som i en skånelänga.

Crona är ett fantastiskt herrgårdskök, funktionellt och klassiskt med detaljer som ger det ett vackert och bearbetat utseende. Detta klassiska kök är tidlöst och känns alltid ombonat.

Bistro är ett klassikt kök med inspiration från restaurangvärlden. Den släta träluckan ger en modern känsla till köket som har rejäla ytor för olika typer av kökarbete.

Grace är inspirerat av den nordiska klassicismen, internationellt kallad för The Swedish Grace. Det här köket är en hyllning till de tidlösa, enkla former som var typiska under denna korta men på många sätt stilbildande epok.

Tibrokök: Vinstvärde 200 000 kr