Birgitta vann bingojackpott mitt i natten

Birgitta låg sömnlös – vann jackpott mitt i natten

En sommarnatt i juni kunde Birgitta inte sova. Istället för att vrida och vända sig i sängen bestämde hon sig för att spela bingo. Ett beslut som fick henne att gnugga sig rejält i ögonen. Inte av trötthet, utan av överraskningen som en vinstsumma på hela 91 000 kronor bidrog till.

Att spela bingo på nätet har blivit en populär sysselsättning de senaste åren. Det är spännande, underhållande och ibland riktigt överraskande. Det vet Birgitta från Gävle. Hon spelar bingo på Miljonlotteriet med jämna mellanrum. En natt kunde hon inte somna, och satt hon uppe och spelade vid sin dator istället. Efter att ha köpt en bingobricka för endast nio kronor plingade det till på skärmen. 

 Jag förstod först inte hur mycket jag hade vunnit. Jag bad min son dubbelkolla och då berättade han att jag vunnit 91 000! Skrattar Birgitta.

Har vunnit på Miljonlotteriet tidigare

Den 72-åriga Gävlebon har vunnit på Miljonlotteriet tidigare, då vann resor för 25 000 kronor. För vinsten valde hon att ta en bussresa till Frankrike och Tyskland. Vad hon ska göra med den nya vinsten har hon ännu inte bestämt. 

 Jag vill välja ut någonting som jag verkligen vill ha, men det är inte omöjligt att det blir en resa även denna gången. Det finns så många platser jag vill se, berättar hon.

Förutom att spela bingo prenumererar Birgitta även på Miljonlotteriets skraplotter. Varje månad får hon sex lotter hem till brevlådan. Och det är inte bara spänningen och vinstchanserna som lockar, utan även lotternas överskott.

 Jag var medlem i IOGT-NTO-rörelsen när jag var yngre och har träffat många som behöver stöd. Jag tycker att det är bra att pengarna går till ett fint ändamål, berättar Birgitta. 

Vill du också vinna en bingojackpott? Ta chansen!