Hos Miljonlotteriet kan du vinna villan och drömmen

Vinn drömvillan vid havet

Långa helgfrukostar till förföriskt vågkluck på balkongen. Soliga luncher på den grönskande terrassen och sena grillmiddagar vid poolen, med romantiska nattdopp i det stora blå. Låter det för bra för att vara sant? Inte när du lägger dina drömmar i händerna på Willa Nordics erfarna arkitekter. När du vinner 5 miljoner kan du bygga drömvillan som har allt. På riktigt. Testa en skraplott Original så kan idyllen bli din! 

Vad drömmer du om?

Oavsett om du drömmer om hemmaspa, gym, biosalong eller Sveriges största klädkammare så kan det bli verklighet. Vad du fyller ditt drömhem med väljer du själv. Willa Nordic är experter på att utnyttja varje kvadratmeter maximalt och skapa hus att trivas i, sommar som vinter.

Trädgård efter dina önskemål

Brittisk, minimalistisk, japansk eller kanske traditionell, vilken trädgård passar bäst till din drömtomt? Vilka växter som gillar varandra och hur man får trädgården att grönska, det hjälper trädgårdsarkitekten dig med. Tillsammans skapar ni en lättskött och vacker trädgård.

Självklart vill du ha en pool 

En specialdesignad pool med utsikt över havet. Låter inte det fantastiskt lyxigt? När du vinner hos oss väljer du själv vilken pool som är din dröm. Vår leverantör Miamipool har allt som du kan tänka dig!

Kolla in fler drömvinster här