Välj en cab när du vinner på Miljonlotteriet

Dina drömmars cab

Föreställ dig att solen skiner på en molnfri himmel. Du packar in picknickkorgen i bakluckan och fäller ner taket. Framför dig väntar en härlig tur på landet. Bara glid iväg, njut av naturen, vinden och alla dofterna. Men glöm inte att kontrollera i backspegeln att resten av familjen hänger med!

Vind i håret

En cabriolet är den ultimata drömmen för många. Som vinnare av Miljonlotteriets cabpaket får du inte bara ett lyxigt sommaråk, utan varsin bil till alla familjemedlemmar.

Till den i familjen som älskar fart rekommenderar vi Audi Spyder R8. Denna cab accelererar från 0 till 100 km/h på svindlande snabba 3,3 sekunder. Den har en topphastigheten ligger på 328 km/h. Designen med svepande linjer gör att den inte bara är snygg den ser snabb ut också. Med denna kommer du känna adrenalinkicken bara du går nära.

Kör som Bond 

För den i familjen som älskar att glida fram med vinden i håret längs med vackra Rivieran är Mercedes SL den perfekta bilden. Den utstrålar klass, stil och en tidlös säkerhet. Säkert har du någon i din familj som älskar Bond? Då ska denne köra BMW Z4, såklart! Körglädje och härlig fart kommer med stjärnglansen. En cabfest för hela familjen!

Läs mer om vinstförslaget här. När du vinner en bil hos Miljonlotteriet vinner du fritt hos våra leverantörer. Det är hundratals fantastiska bilar att välja mellan. Du vinner i bilar i värdena 100 000, 200 000 och 400 000.