Miljonlotteriets vinstutbud innehåller drömvinster för alla smaker.

Vinster du kan ta på

Sedan 1965 har Miljonlotteriet jobbat med att förverkliga drömmar. Efter dessa dryga 50 år vet vi att det finns lika många drömmar som människor. Därför har vi skapat en unik vinstplan för två av våra lotter med syfte att uppfylla så många olika typer av drömmar som möjligt. Stora som små. 

De flesta människor har en stor dröm. Som att resa till Peru eller bygga ett nytt hus till exempel. De flesta människor har även mindre önskningar som skulle få vardagen att kännas lite häftigare. Som att förnya sin garderob eller tvätta bilen med en sån där käck högtryckstvätt som grannen har. Det är just det vi vet. Att drömmar är stora och små.

Under tiden som du väntar på att den där drömresan ska bli av eller att huset ska byggas, så kan du vira in dig i en fluffig morgonrock eller dricka nybryggt kaffe från en exklusiv bryggare. Det som är så bra är att ovan nämnda saker, och tusentals andra, finns i vår vinstshop. Allt från hus till kaffebryggare. Hos oss vinner du vinster du kan ta på.

Vinstshopen – en samlingsplats för drömmar

Om du någonsin skrapat någon av våra lotter Original eller Resan har du förmodligen redan sett vår vinstshop. Om inte så kan du få upp ögonen för den nu. Under skrapfältet på dessa två lotter gömmer sig nämligen vinstsaldo istället för enbart kontanter. Saldot använder du när du vill shoppa loss i vår vinstshop. Shopen fungerar precis som en vanlig onlineshop – du lägger det du vill ha i varukorgen, klickar på beställ och får varorna hemskickade. Okej, vi kan inte skicka ett hus per post. Vid såna tillfällen ringer vi upp och kommer överens om en lösning över telefon.

Som du kanske redan förstått är hus och resor två exempel på vinstkategorier som finns i vinstshopen. Bilar, resväskor, köksutrustning och heminredning är fyra till. Teknikprylar och trädgårdstillbehör är ytterligare två. Vi skulle kunna hålla på hur länge som helst, men någon form av nyfikenhet för dig att titta efter själv vill vi ändå skapa. Vi vågar lova att det finns något som tilltalar dig där. Titta efter får du se.

Besök vår vinstshop genom att klicka här >>
Läs mer om hur vår vinster fungerar här >>