Kolla in Miljonlotteriets tips för en mysig februari.

Frysa eller mysa i februari?

Visst är det lite lustigt ändå. Att årets kortaste månad känns som den längsta? Februari är som en enda lång väntan på solsken, fågelkvitter och knoppar på träden. Innan vi välkomnar våren behöver vi ta oss igenom den sista vintermånaden. Det gör du bäst genom att mysa. Läs om vår mystips nedan.

Åk till något av världens sju mest spektakulära spa

I sluttampen av vintern kan det vara skönt att värma sin kalla kropp i ett ångande bubbelbad, massera upp fastfrusna muskler och lägga gurkskivor på ögonen. Detta gör du bäst på ett spa. Därför har vi listat sju av världens kanske häftigaste spa med allt från ormmassage till bad i smält choklad.

Kasta dig in i en annan värld – åtta serier som roar

Om februaris mörker med snö och slask och andra otrevligheter inte faller dig i smaken kanske våra serietips gör det? Att mysa ner sig under en filt i soffan och ägna sig åt en serie är som att komma bort ifrån verkligheten en stund. Helt underbart om du frågar oss. 

Vinn din alldeles egna fjällstuga

Drömmen om en alldeles egen fjällstuga kan bli verklighet. I vårt vinstutbud finns stugor för alla smaker.

Fyra godsaker och en tävling

En bit god mat kan vända vilket nedstämt humör som helst. Strut samma om det är dåligt väder, det finns ju mat som gläder. Vi har samlat fyra recept på enkel men otroligt god plockmat som kryddar upp februari rejält. Ett hett tips är att förtära godsakerna i soffan framför TV:n för bästa smakupplevelse. Perfekt inför stundande mello-mys, alla hjärtans dag eller seriemaraton. Ps! Missa inte vår tävling. Du kan vinna en multigrill.