Vinn en fjällstuga på Miljonlotteriet

Drömmen om en egen stuga i fjällen

En aktiv fjällsemester är balsam för själen. Med en egen stuga kan du njuta av den svenska fjällvärldens alla årstider. Bjud med dina vänner för en vecka skidåkning, vandra med familjen på sommaren och kryp ihop framför brasan när höststormen rasar utanför. Om du vinner fem miljoner är allt möjligt.

Drömmen om fjällen

Stugor för alla smaker

Vårt vinstutbud innehåller fjällstugor för alla smaker. Via våra leverantörer Jularbostugan och Västkuststugan har vi ett komplett sortiment. Stort eller smått, traditionellt eller modernt. Vilken är din dröm?

Hos Miljonlotteriet kan du vinna en egen fjällstuga

Värmande middag efter skidturen

Föreställ dig att du kommer in i värmen efter en underbar skiddag på fjället. I grytan puttrar en värmande gryta. Familjen samlas kring middagsbordet. Ljusen är tända. Det är livskvalité.

Hos Miljonlotteriet kan du vinna en egen fjällstuga

Inredning med hög mysfaktor

Stugorna i vårt vinstsortiment är utrustade för en aktiv fjällsemester.  Torkskåp och skidförråd ingår i alla stugor. Bastu och braskamin eller eldstad fulländar myskänslan efter härlig dag i naturen. 

Drömmen om fjällen

Sveriges fantastiska fjällvärld

Den svenska fjällvärlden är fantastisk både vinter och sommar. Med en egen stuga kan du njuta av vintersport och vandringar precis när du själv vill. Och när du inte är på plats själv kan du hyra ut och tjäna en extra slant. Snacka om dubbel vinst!