Vinn en Honda Goldwing på Miljonlotteriet

Ta hösten med storm på två hjul

När naturen förvandlas till en gyllene färgskala är det ett riktigt guldläge att grensla hojen. Att rulla fram på höstvåta vägar en vacker septemberdag är svårslaget.

Man kan tycka vad man vill över att sommaren är slut, men det är något speciellt med hösten. Hela Sverige exploderar i färg. Luften är hög och klar, eller regnig och fuktig. Oavsett är den frisk och skön. Tiderna förändras. Både när det gäller årstider och motorcykelmodeller. Den senaste guldklimpen i Hondas sortiment är en uppdaterad version av Gold Wing – GL1800. När du vinner hos oss kan du välja att berika livet med precis en sån.

Detta är nytt

En ny motor, som inte bara är över 6 kilo lättare än föregångaren, utan även otroligt kraftfull med sina 1 833 kubik. Max effekt är 125 hästkrafter

Hårdbantad – närmare 50 kilo övervikt har skalats av. Trots det väger denna stora pjäs runt 380 kilo.

Den mesta i teknikväg är utbytt mot det allra senaste, vilket gör hojen lättare, vassare men framförallt smartare

Stora bildskärmar finns på intrumentpanelen. Liksom bluethoot, navigation och fyra olika körlägen. 

”Vi ville att vår nya Gold Wing skulle behålla sin lyxiga stil men vara en mycket mer ”allround” motorcykel. En maskin som är lika användbar för sin ägare i staden som ute på resa. Mer spännande att köra än någonsin. Så vi började från ett blankt papper och gjorde Gold Wing mindre och lättare, la till all den tekniska hårdvara och mjukvara som den moderna föraren kan önska sig. ”

 – Mr Yutaka Nakaishi, projektledare, om senaste modellen

Vinn den hos oss

2018-års modell av klassiska Gold Wing är uppdaterad rakt igenom. Den är vassare, kompaktare och lättare. Den drivs fortfarande av den karaktäristiska boxersexan, men en nyutvecklad sådan. 

Skulle du vilja ha en? Att skapa en lott kan räcka. När du vinner kan du väja ett nytt vrålåk.

Skrapa en lott på Miljonlotteriet