Vinn en husvagn från Hobby

Upptäck Europa på sex hjul

Packa in familjen och kör genom Europa! Bara er fantasi sätter gränserna för semestern där upplevelsen sätts i första rummet. 

Massor av smarta lösningar

Det tyska mästerverket Hobby Premium 650 är husvagnen för dig som har höga krav. Elegans rätt igenom, från exteriören in i minsta detalj är det här kungen av husvagnar. Husvagnen är utrustad med smarta och eleganta lösningar. Exempel på några av finurligheterna är: ventilerade väggskåp, ledbelysta paneler och elva olika planlösningar efter tycke och smak.

Från Prag till Barcelona
Första stoppet på er Europaresa med husvagnen blir i den sagolikt vackra staden Prag. Här strosar ni runt bland gotiska byggnader och insuper stadens enorma kultur och musikliv. I Cannes njuter ni av stadens underbara strandliv. Lyckas ni tajma resan så att ni är här under filmfestivalen i maj kan ni dessutom dela strandklubb med filmvärldens grädda. Storstaden Barcelona blir ert sista stopp på resan. Här njuter ni av shopping i absolut världsklass i pittoreska miljöer och äter underbara middagar på några av stadens fantastiska restauranger.
 
Upptäck fler drömvinster
Spela bingo