Skrapa fram dröminredningen på en lott från Miljonlotteriet

Skapa ditt drömkök

Inred ditt hem med nya möbler, textilier, prylar och annat fint som ger dig ett hem att längta till. Årets inredningstrender baseras på naturmaterial som rotting, marmor, läder, guld och silver. Mixa med textilier i blåa toner i olika material och mönster. Ett tips är att välja en färg eller nyans för att få en fin helhet och sedan variera material och struktur.

Detaljerna ändrar hela rummet

Det kan kännas lite överväldigande att göra om köket men tänk att det är detaljer som gör det. Fixa till din köksbänk med fina detaljer i marmor och ge köket färg genom att låta den fina brickan stå framme eller varför inte låta olivoljan och kryddor stå framme på en härlig marmorbricka? Och en fin kaffekokare som denna designklassiker från Moccamaster ger en modern touch. Blandningen mellan gammalt och nytt i hemmet ger en personlig eklektisk stil som känns hemtrevlig.

Bygg ihop stilen

Har du ett kök där du ser ett annat rum? Plocka då upp färgerna i även det rummet. Det ger en helhet och dessutom kan det ge ett intryck av mer utrymme. Fyll soffan, sängen och utemöbeln med kuddar i samma nyanser. Ibland räcker det med att byta ut detaljer som till exempel nya soffkuddar för att hela hemmet ska kännas nytt. Ett tips är att välja några vackra saker som då kan få extra fokus. Varför inte dessa vackra ljusstakar i mässing från Skultuna? 

Upptäck fler fantastiska vinster
Möt våra vinnare
Beställ skraplotter
Prova vår bingo