Skrapa en lott och vinn inredning för sovrummet

Sov lugnt i ditt nya sovrum

Sovrummet är ett rum som förtjänar lite extra omtanke. Vi tillbringar hela 26 år av vårt liv i sängen! Att få vakna upp i ett harmoniskt, lugnt och vackert rum ger härlig energi hela dagen. Fyll sovrummet med härligheter från vinstshoppen, det är du värd!

Du behöver inte göra om hela sovrummet för att få ett härlig sovrum, här ger vi dig några enkla tips för att skapa dina drömmars sovrum. Ett enkelt och smart sätt är att uppdatera ditt påslakanset. Det kommer ge dig en lyxig känsla och en bättre sömn. 
Skapa en lyxig hotellkänsla

Hotellkänslan skapar du enkelt genom en ny fin säng med vacker stoppad huvudgavel, fina sängbord och nya lampor. När du stiger upp borrar du ner fötterna i en lyxig heltäckningsmatta. Gardiner ända ner till golvet ger en ombonad känsla samtidigt som de skyddar mot både ljud och ljus. Missa inte att inreda med speglar, det ger rummet mer rymd men också en härlig känsla av lyx i denna stilrena version.

En extra plats att sitta på och kuddar

Att ha en härlig stol att sitta på i sovrummet gör att sängen inte blir en sittmöbel. Stolen blir inte bara en plats där du kan ta av dig sockarna i fred utan blir även en fin inredningsdetalj. Pynta den gärna med en härlig kudde. Ett tips för att inte bygga berg av alla kuddar är att satsa på att ha 2-6 stycken i sängen beroende på hur stor säng du har. Satsa på att välja en färg eller nyans och sedan kan du laborera med material och stylar för att pigga upp intrycket utan att det blir för stökigt. 

Satsa på både mys- och läsbelysning

Ett fantastiskt tips är att satsa på flera ljuskällor så kommer sovrummet att upplevas lugnare och dessutom mer funktionellt. Ha läsbelysning där du läser, så som en fin golvlampa vid stolen och komplettera sedan med fler härliga lampor som även kan vara inredningsdetaljer i sig. 

Ordning och reda i sovrummet

Slå två flugor i en smäll och få både en personlig känsla på inredningen och samtidigt ordning och reda bland dina småsaker. Samla dem i lyxiga boxar, askar och smyckeslådor. Blanda mellan denna lyxiga burk i svart och guld med denna i glas där dina vackra saker får synas och avsluta med dessa fina boxar i färg för lite större saker.

Upptäck fler fantastiska vinster
Möt våra vinnare
Beställ skraplotter
Prova vår bingo