Drömmen om ett nytt kök

Köket, detta fantastiska rum som alltid varit hemmets hjärta men som nu för tiden är öppet för alla. Att umgås tillsammans och laga mat, låta saker ta tid och ge utrymme för att prata är kanske det bästa med hösten.

Många av oss drömmer om ett nytt kök och när du vinner hos Miljonlotteriet kan du få exakt det kök du drömmer om. Vår leverantör Tibrokök har ett kök för varje smak och deras köksarkitekter hjälper dig att skapa det utifrån dina drömmar, behov och önskningar.

Köksexperten tipsar

Bästa tipsen  från Tibroköks köksexpert om hur du ska tänka kring ditt nya kök. Detta roliga, härliga och spännande val du kan göra.

Vilken kökstyp är du?

Är du en klassisk typ eller kanske inspireras du av 50-talet? Eller varför inte herrgårdsstilen? Vi hjälper dig att hitta din stil!

 

Miljonlotteriets meny

Letar du efter inspiration till en härlig middag att bjuda dina nära på? Då har du hittat rätt! Vi på Miljonlotteriet har satt ihop en härlig höstmeny, bara för dig!

Designklassiker

Det finns prylar som aldrig går ur tiden och alltid är rätt. Lär känna några lite bättre och hitta dem i vår vinstshop. 

Tävla på Instagram

Har du en härlig höstbild och är sugen på en ny gryta att laga middag i? Då ska du passa på att tävla med oss på Instagram. Tävlingen pågår till och med den 31 oktober.