Skrapa en lott eller spela bingo och vinn en kryssning

Världens största fartyg

Vad händer egentligen på världens största fartyg? Nästan vad som helst faktiskt. Här finns det plats för allt du kan tänka dig och mer än det. Lyxsviter, restauranger, teater och en ishockeybana. Vi tar dig med på ett oförglömligt äventyr. Läs mer om kryssningen.

4 oväntade aktiviteter

När du är fast på en båt är det lätt att börja klättra på väggarna. Bokstavligt talat. Klätterväggar och golfbanor är två exempel på aktiviteter som erbjuds på världens största kryssningsfartyg. Vi visar dig de häftigaste och kanske mest oväntade aktiviteterna som finns ombord. Vi lovar att du aldrig kommer ha tråkigt! Kolla in aktiviteterna här. 

Drömmar på vägen

Du kommer att se platser vackrare än du kunnat drömma om när du kryssar i Karibien. Det är sandstränder, oändliga hav och otroliga solnedgångar. Vi djupdyker i några av de härligaste stoppen på vägen. Läs om våra restips här.

Tävla med oss!

Gillar du musik? Och är du sugen på att vinna fina prylar? Då ska du testa vår tävling om karibisk musik Självklart har vi fixat en Spotifylista med karibiska tongångar för att du ska komma i rätt mood! Klicka här för att komma till tävlingen.