Ombord på Harmony of the Seas finns det mängder av aktiviteter

4 oväntade aktiviteter 

Du trodde kanske att själva båtresan i sig var den största upplevelsen på världens största kryssningsfartyg? Då får du tänka om! Ombord på Harmony of the Seas finns aktiviteter som gör dig överraskad, förvånad och hänförd. Flera gånger om.
 

Zipline

Om du tycker det börjar bli tröttsamt att behöva gå mellan alla 18 däck ombord kanske det är dags att ta sig till fartygets linbana? Med hjälp av en vajer och en sele kan du enkelt svinga dig fram mellan promenaddäcken. En nervkittlande åktur utlovas, som förmodligen är mycket mer spännande än att gå till fots. Inget för den höjdrädda!

H2OZone

Trots att du befinner dig mitt i den Karibiska övärlden, omgiven av ett vackert turkosglittrande vatten, behöver inte ett havsdopp vara enda sättet att svalka din solvarma kropp. Ombord finns inte mindre än 23 pooler. Är du modig kan du kasta dig ner för 10 däck i världens största vattenrutschkana. Om det känns lite för skrämmande så föreslår vi vattenlandet H20Zone – en lite mer städad och ordnad upplevelse avsedd för de allra yngsta gästerna. Simma lugnt!

Amfiteater 

Låt dig bli överraskad – igen. Amfiteatrar finns även till havs. Det är sant! Du behöver inte ta dig till Grekland för att slå dig ner och beskåda praktfulla shower. Ombord utspelar sig mäktiga vattenshower med förbluffande akrobatik, dans och magisk ljusshow i skymningen.

FlowRider

Blir du sugen på att surfa en stund kan du göra det – ombord. Tack vare FlowRider kan du glida över vattenytan och känna vattenstänk i ansiktet utan att behöva oroa dig över hajar, vassa korallrev eller andra otrevliga överraskningar som finns till havs. Gör som havet – våga!