Harmony of the Seas är ett av världens största kryssningsfartyg.

Kliv ombord på världens största kryssningsfartyg

Harmony of the Seas bevisar att storleken visst har betydelse. Med sina otroliga 362 meter får världens största kryssningsfartyg Eiffeltornet att verka litet. Här finns det utrymme till en oförglömlig resa! 

Det spelar ingen roll om du är en våghalsig äventyrare eller en bekväm soldyrkare – Harmony of the Seas har något för alla. Du kan antingen surfa på konstgjorda vågor på däck, eller från en solstol på din mobiltelefon. Kanske väljer du att kliva av och ta ett dopp i karibiska havet, eller så stannar du kvar och badar i lyx och flärd ombord. Ingenting är omöjligt på världens största kryssningsfartyg!

En flytande värld
Att kliva ombord på detta jätteskepp är som att komma till en helt ny värld. I väntan på de olika stoppen i den karibiska övärlden kan du ta en sväng på shoppinggatan Royal Promenade, gå på Roadwaymusikal eller spela golf. När hungern tränger sig på finns 20 restauranger att tugga sig igenom. Behöver du vila föreslår vi en stund på soldäcket, i en svävande bubbelpool eller i en lyxsvit. Vi vågar lova att det finns något för alla de 5 000 passagerare ombord!

När du vinner stort på Miljonlotteriet kan du växla in din vinstlott mot en biljett till världens största kryssningsfartyg. En vinst hos oss kan ta dig vart du vill i världen.

Skrapa en lott på Miljonlotteriet