Var med i vår musiktävling och ta chansen att vinna ett par hörlurar från Fresh N' Rebel

Tävla och vinn hörlurar

Karibien är inte bara synonymt med underbara stränder, även musiken har satt avtryck. Karibiska genrer, såsom calypso, ska och reggae, är populära världen över. Vill du fördjupa dig så har vi fixat en Spotifylista med de mest inflytelserika artisterna. Dessutom har vi en tävling på temat där du kan vinna ett par hörlurar från Fresh N' Rebel

Tävlingen är okomplicerad, men inte desto mindre klurig. Nedan ser du en lista med artister och låtar. Låtarna har dock hamnat fel så din uppgift är att para ihop rätt artist med rätt låt. Dessutom vill vi att du motiverar varför just du önskar dig ett par hörlurar. Lycka till!

Bob Marley Israelites 
Jimmy Cliff Jump in the Line
Buena Vista Social Club Skylarking
Desmond Dekker Chan Chan
Horace Andy Three Little Birds
Harry Belafonte I Can See Clearly Know

Maila ditt svar till tavling@miljonlotteriet.se och skriv Karibien i ämnesraden. Tävlingen pågår till och med 31 december. Två bidrag vinner varsitt par Fresh N' Rebel hörlurar värde 400 kronor. Dessutom belönar vi ytterligare fem bidrag med lottpaket till ett värde av 100 kronor. Lycka till! 

Tävlingen är avgjord! Stort grattis till Gunilla Malmros från Tollered och Mats Larsson från Helsingborg som vinner hörlurarna och till Agne Ellbrant (Malmö), Inka Wiberg (Stenhamra), Jonas Lindholm (Stockholm), Kenneth Eriksson (Karlskrona) och Ann-Marie Möller (Vaxholm) som alla får varsitt lottpaket till ett värde av 100 kronor! 

Läs tävlingsvillkor här >>

Lyssna på Miljonlotteriets Spotifylista med karibisk musik här >>