Hos Miljonlotteriet kan du vinna en Nissan Navara

Vinn lyxpickupen med extra allt

Här är lyxpickupen med ett flak som klarar närmare ett ton. Det gör det enkelt att tappa fattningen, du kan ju lasta hur mycket som helst! Du kan skrapa fram en Nissan Navara med allt du kan önska dig för trädgården! 

Till livet på landet hör massor av härliga projekt. Med en sprillans ny Nissan Navara slipper du omständliga släpkärror när du ska frakta jord, sten och växter. Med sin robusta konstruktion och starka dieselmotor på 190 hk, får den inte vara vilken annan pickup som helst att krympa – den är även orubblig på dåligt väglag. Leriga backar i skogen och håliga grusvägar är inga som helst problem. En kamera på varje sida, samt en i fronten och en baktill bygger dig dessutom en bild med fågelperspektiv vilket gör bilden otroligt lättparkerad, trots storleken.

Trots att Nissan Navara har mycket gemensamt med en traditionell pickup, så känns det snarare som att sitta i en modern SUV. Med en interiör som en högklassig personbil får du lika mycket komfort som funktion och kraft, vilket gör modellen till den perfekta bilen på landen. 

Läs om fler drömvinster här