Starta nya året med en Hälsoboost

Kom i toppform – 4 tips som gör det enklare

När klockan slår tolv och natthimlen spricker upp i ett färgglatt glitter är det många svenskar som lovar sig själva svidande träningsvärk, gröna sallader och ett hälsosamt leverne under det kommande året. Om dessa nyårslöften känns bekanta har du kommit rätt. Nedan hittar du inspiration, pepp och tips till en mer hälsosam livsstil. Vi har allt du behöver för att du ska komma igång med din nystart!

Hälsoboosten – få kroppen att kännas toppen

Hör du till skaran som lovat dig själv ett hälsosamt 2018? Då vill vi berätta att du från och med nu kan vinna ditt livs bästa form på Miljonlotteriet. Hälsoboosten är en är en kost- och träningstjänst online för dig som vill gå ner i vikt, äta ren naturlig mat och må bättre. Du hittar den i vår vinstshop. 
Läs mer här >>

Dadelbollar – bästa botet mot träningsvärk? 

När musklerna stelnat behöver du byta ut medicinbollarna på gymmet mot läkande dadelbollar. Dessa godsaker kan vara det bästa sättet att råda bot på träningsvärken. De är fulla av antioxidanter och energirika nyttigheter som dämpar både sötsug och ömmande kroppsdelar. I alla fall för stunden. 
Klicka här för recept >>

Landa schysst i träningsskorna

Vi vet att det kan vara svårt att komma igång med träningen. Bästa sättet att bli hemmastadd i träningsskorna är att göra något roligt och spännande av det hela. Som att resa till en annan del av världen till exempel. Det kan få något så tungt och jobbigt som träning att kännas busenkelt.
Läs mer om träningsresor här >>

Tävla och vinn matinspiration

När året går mot sitt slut och det är dags att vända blad är det som sagt många som gör sig redo för ett nytt, hälsosamt, kapitel i livet. Då kan det vara skönt att ha en bok om nyttig sallad i sin ägo. Vi tävlar ut ett exemplar av The new green salad – kokboken som tar kål på vissna och fantasilösa sallader. 
Läs mer och tävla här >>