Tävla och vinn salladsboken.

Sätt tänderna i härlig matinspiration

The new green salad är boken om lyxiga och rejäla sallader som sägs mätta alla typer av sinnen. Välj bland varma och kalla sallader, krämiga dressingar och spröda fröknäcken – samtliga enkla att tillaga. Boken är fullproppad av olika sallader med häftiga smaker gjorda av hälsosamma råvaror med olika konsistenser och texturer. Låt dig bli inspirerad av en mer grön, ren och hälsosam middag på tallriken.

<br>

Tävla och vinn salladsboken 

Visst har du blivit minst lika sugen på att äga boken som på att äta en härlig sallad nu? Då tycker vi att du ska fortsätta läsa. Vi tävlar nämligen ut ett exemplar av boken, skriven av Therese Elgquist.

Hur går det till?
Det enda du behöver göra är att skicka ett mejl till tavling@miljonlotteriet.se och berätta vilka dina nyårslöften är i år. Dessutom vill vi att du motiverar varför just du ska vinna boken. Tävlingen pågår fram till och med den 31 januari. Lycka till!

Läs tävlingsvillkor här >>

 

Gör din sallad på nolltid

Med en mandolin i köket slänger du ihop en sallad snabbt och lätt. Den skivar allt från morötter och gurka, till äpplen och paprikor. Ett tips är att göra hemgjorda nyttiga chips. Använd mandolinen för att göra riktigt tunna potatisskivor som du kryddar med salt, paprikapulver och lökpulver. Skjuts in i ugnen på 100 grader i cirka 70 minuter. Chipsen blir knapriga och supergoda!

Två sätt att skaffa en mandolin
Om du vill bli vassare i din salladstillagning bör du skaffa dig en mandolin. Det kan du göra på två olika sätt på Miljonlotteriet. Det ena sättet är att enkelt klicka hem en genom vår vinstshop  Det andra är att vinna en. Vi ser nämligen till att tre personer som deltar i tävlingen ovan vinner varsin. Bra va?