Boka en träningsresa och få inspiration att komma igång med motionerandet.

Landa i träningsskorna

Tycker du att det är svårt att komma igång med träningen? Ibland kan det krävas ett flygplan för att få luft under vingarna på den fronten. Genom att resa bort till ett soligt ställe förknippat med njutning och lyx, blir träningen genast lätt som en plätt. Att komma upp tidigt på morgonen och promenera längs stranden innan du äter hotellfrukost i soluppgången är härligare än vad du kan ana. Boka en träningsresa och upplev det själv!

Sol och värme gör dig nöjd och glad. Motion och träning gör dig frisk och smart. Tänk då hur en träningsresa skulle få dig att må. Föreställ dig den solvarma sanden mellan tårna medan du poserar i diverse yogaställningar på stranden, och hur du går rätt ner i havet efteråt för ett uppfriskande dopp innan du påbörjar en välförtjänt vilostund i en solstol. Ungefär så skulle dagarna på din träningsresa kunna se ut. Hur du spenderar dina dagar är helt upp till dig. Hotellens träningsutbud är helt frivilliga.

En rolig träningsvärk i magen
Det är lätt att ryckas med i de olika aktiviteterna. Eftersom du är omringad av träningstörstiga medresenärer blir du både inspirerad och peppad till att vara med. Det brukar snarare bli fler träningspass än vad du tänkt dig, än tvärtom. Gemenskapen som uppstår bland resenärerna är ofrånkomlig och därför kan du resa ensam utan att behöva känna dig ensam. Många av de hälsosamma middagarna som hotellet erbjuder äts ihop med de andra resenärerna. En sådan middag brukar leda till träningsvärk i magen av skratt.

 
 
 
 
 
 
 
 

Miljonlotteriet Hike

Ge dig ut på vandring Tänk att få uppleva storslagen natur och bedårande utsikter med fötterna på jorden. Att få känna solen i ansiktet, lukten av havet och vinden i håret. Inte vara instängd på en skumpande buss i en lätt bris av avgaser, alltså. Att vandra genom ditt semesterland till fots gör de sagolika vyerna verkliga. Landskapet blir ännu vackrare, maten smakar ännu bättre och minnena blir ännu starkare. Precis som du och din kropp!

Miljonlotteriet bike

Rulla fram genom semesterparadiset
På en träningsresa kan du välja att trampa dig genom semestern på olika sätt. Vill du rulla över stockar och stenar, nerför stup och uppför berg på en mountainbike, trampa under ytan i en bassäng med vatten som motstånd i Aquaspinning, eller få mjölksyra av en hederlig åktur på en spinningcykel instängd i en spinninglokal? Du väljer det som passar dig bäst. 

Oavsett vilken typ av trampmetod du väljer, så styr du mot ett hälsosamt leverne. Vi garanterar att du kommer svettas, flåsa och känna svidande muskler. En rejäl cykeltur ger både kroppen och knoppen ny energi och det får dig att njuta mycket mer av din semester. Stunden på stranden efteråt kommer kännas oslagbar. Vi lovar att vi inte är ute och cyklar – du är.

Det finns ett stort urval av träningsresor 
Utbudet av träningsresor har exploderat det senaste åren och i dag finns det massor av varianter att välja bland. Ovanstående aktiviteter är endast förslag, men dem och många fler finns på de flesta hotell med träningskoncept. Beroende på hotellets utbud står allt från yoga och vattengympa till crossfit och promenader på schemat. Alla pass är såklart helt frivilliga.

Vill du hänga med på en träningsresa? Välj ett presentkort från Resia när du vinner, och kontakta deras lokala kontor för mer info. 

Besök Miljonlotteriets vinstshop
Skrapa lotter
Vinn på bingo