I vårt vinstsortiment hittar du pannlampa, GPS, actionkamera och stolsryggsäck.

Allt för friluftslivet 

Missa inte allt det vackra som finns precis utanför fönstret. Skogen som ändrar färg, vidsträckta ängar, havet och bäckar eller varför inte alla vackra byggnader i en stad? Du behöver inte åka runt jorden för att komma ut. Oavsett om du gillar att vara i skogen, på fjället eller om du tycker om att vandra eller kika på fåglar och natur, så finns prylarna du vill ha i vår vinstshop.

Lätt pannlampa

Enkel, smidig och vädertålig pannlampa. Passar perfekt för promenader eller om du vill springa i skogen eller vad som helst där du vill ha händerna fria men fortfarande ha bra ljus. Läs om pannlampan här.

Lättanvänd GPS

En GPS för hal familjen som är enkel att förstå med touchscreen och massor av smarta funktioner så som kompass och höjdmätare. Kartor över hela Europa och med olika aktivitetsprofiler så inget utom dina idéer sätter gränserna. Läs mer om GPSen här.

Kompakt actionkamera

Vattentät och stöttålig actionkamera som tar fantastiska bilder. Kompakt med inbyggd belysning, 8 megapixel kamera och vidvinkel. Spela in och spela upp film på plats och spara dina härligaste äventyr på film. Läs mer om actionkameran här.

Funktionell stolsryggsäck

En minimalistisk stolsryggsäck från Silva som kombinerar funktion med komfort. Tillverkad i vattentätt material som gör att den tål tufft väder dessutom har den vadderade och justerbara bröst- och midjeremmar för optimal komfort. Läs mer om stolsryggsäcken här.