Vinn en gigantisk husbil eller lyxig husvagn.

Rulla igång våren

Börjar du känna dig färdig med vintern? Det är okej. Det gör vi också. Därför tänkte vi att det är dags att rulla igång våren lite grann. Det gör man bäst i en superlyxig husbil. Eller i en hederlig husvagn. Med en semester på hjul kan du enkelt ta dig till vårsolen när den lyser med sin frånvaro på hemmaplan. Har du svårt att föreställa dig hur det skulle vara? Lugn. Vi vägleder dig nedan. 

En färd med flärd

Lyx in i minsta detalj. Allt ifrån valet av armaturer i badrummet till fjädringen i sängen. Enda skillnaden mellan ett femstjärnigt lyxhotell och husbilen Concorde Liner Plus är fyra hjul. Och ett eget garage förstås. I detta rullande palats finns nämligen förvaringsutrymme för en bil. Det är sant. Stig in, slå dig ner och skapa minnen för livet. Du kan vinna den på Miljonlotteriet.

Imponeras av husbilen här >>

Dags för en hobby?

Tycker du att husbilen känns lite väl vräkig? Skaffa en hobby. Gå på museum, ta en fisketur eller plinga på en gitarr. Du väljer själv vad du vill göra och det är det som är det fina med en hobby. Vi pratar såklart om världens mest sålda husvagn. Tänk att bara packa väskan och åka iväg på äventyr så fort lusten faller på. Du gör vad du vill, när du vill, vart du vill. Livet i en husvagn är sann frihet!

Kolla om en husvagn är något för dig >>

5 smaskiga smultronställen

Oavsett hur lyxig och suverän din rullande semester är kan det vara skönt att sträcka på benen emellanåt. Dessutom behöver du pausa körandet ibland. Ta vägarna förbi våra smultronställen så får du några underhållande avbrott. Våra tips är allt från mäktiga naturupplevelser till galna konstutställningar. Gemensamt för dem alla är att de är samlade i vårt avlånga land.

Inspireras här >>

7 saker att packa med

Något för regniga dagar. Något för sena kvällar. Något för den nyfikna. I vår vinstshop finns något för alla tillfällen. Även här har vi tänkt till och listat de saker vi tror att du inte kan vara utan på din campingsemester. Vi lovar att du kommer hitta något du inte redan har! Så ta en titt, bli inspirerad, klicka hem och slutligen – åk iväg på äventyr!

Ta en titt på tipsen här >>