Vinn en husbil hos Miljonlotteriet

Semestra i ett palats på hjul

Kungligt åk

Att vara ombord på Concorde Liner Plus är en upplevelse i sig. Det är inte för intet som denna majestätiska pjäs på fyra hjul kallas för The King Of The Road. Med en makalös komfort kan du räkna med att sätet bakom ratten känns som en tron medan du förflyttar dig över jordens yta.

Du åker vart du vill, när du vill, hur du vill. Eller kanske inte riktigt hur du vill. Du åker runt i en bjässe på över sju ton som är 11,5 meter lång och 2,5 meter bred. Tänk dig för innan du bestämmer dig för att ta en genväg!

Det är du som styr

Att välja vilket resmål du ska ta dig till är inte det enda valet du behöver göra i en Concorde Liner Plus. När du beställer den får du välja mellan åtta olika planlösningar och tre inredningsstilar. Ska du ha ett golv i skiffer eller parkett? Ska inredningen gå i vitt eller brunt? Du bestämmer.

Det är även du som bestämmer om du ska ha utsikt över grekiska olivstockar eller holländska tulpaner när du hackar grönsaker i det genomtänkta köket med mängder av smarta lösningar. Allt är upp till dig.

Packa med bilen

Hur perfekt en Concorde Liner Plus än må vara, så kan den vara lite osmidig i trånga stadskärnor och på snåriga småvägar. Det fina är att det finns en lösning på det. Baktill på husbilen finns nämligen en garageport. Bakom den kan du förvara en liten bil. Det är bara att öppna porten och rulla iväg. Perfekt när du vill ge dig ut på äventyr!

Kort sagt, det finns inget som kan stoppa dig från att ha ditt livs bästa semester med denna enastående husbil.

Gasen i botten

Föreställ dig att du skulle äga detta semesterhus på hjul. Vart skulle du åka? Se våra 5 tips på smultronställen för inspiration. Vad får du inte glömma att packa med dig? Vi har redan tänk på det – klicka här för en hjälpsam lista. Sen är det bara att åka!

Är det dags att skrapa en lott kanske? När du vinner på Miljonlotteriet kan du såklart välja en Concorde Liner Plus.

Skrapa här