Vinn världens mest populära husvagn hos Miljonlotteriet

Världens mest sålda hobby

Det är inte alls svårt att förstå hur en husvagn kan vara så många människors hobby. Den är lättillgänglig, enkel och passar alla. Världens mest sålda husvagn är just märket Hobby. När du vinner på Miljonlotteriet kan du välja en sådan. 

Har du funderat på att haka på husvagnstrenden? Gör det! Vi lovar att det finns en husvagn för din smak. Nedan har vi gestaltat fyra typiska husvagnsägare. Kanske passar du in i någon av dem?

Den hemmakära

Hör du till skaran som anser att borta är bra, men hemma bäst? Vill du ändå upptäcka världen? Då är absolut en husvagn något för dig. På en husvagnssemester tar du med dig hemmet på resan. Du är omgiven av dina egna saker. Ditt porslin, dina kuddar och din egen hårtork. Du är alltså på resande fot och hemma – samtidigt.  

Karaktäristika drag för den hemmakära: Ses ofta iklädd morgonrock och fluffiga innetofflor på campingområdet. Missar inte Allsång på Skansen, trots semester. Eller något annat tv-program vilket fladdrande tv-ljus genom husvagnsfönstren avslöjar om kvällarna. Brevlåda utanför förtältet.

Tips på husvagn: Hobby Landhaus – som en villa på hjul.

Den sociala

Tycker du att det bästa med att resa är att träffa nya människor? Tror du att det kan bli instängt och ensamt i en husvagn? Då har du fel. Om du ställer upp ditt mobila hem på en campingplats blir du allt annat än ensam. Här kryllar det av glada semesterfirare! Och eftersom du varken behöver oroa dig över oklippt gräsmatta eller omålade husknutar kan du ägna dig helhjärtat åt att bara umgås.

Karaktäristiska drag för den sociala: Har alltid husvagnsdörren på glänt. Finns gott om stolar och sittplatser utanför vagnen. Pratglad och sitter uppe sent om kvällarna. Sitter ute jämte. Även i regn.

Tips på husvagn: Hobby Prestige – en stor husvagn med plats för många.

Ensamvargen

Föredrar du att vara ifred? Ensam i orörd natur? Omgiven av tystnad och stillhet? Då föreslår vi att du hänger på din husvagn på bilen och drar iväg mot skogen. Det finns nog inget annat semestersätt än husvagnssemester som kan erbjuda total avsaknad av sällskap och stress. Fokusera på solnedgången, dina egna andetag och lyssna till vinden. Du umgås bara med dig själv. Och älskar det.

Karaktäristiska drag för ensamvargen: Befinner sig gärna i bakgrunden, men ses oftast inte till alls. Håller husvagnsdörren stängd oavsett temperatur. Rullar ner gardinerna för fönsterna. Struntar i förtält och endast en stol står utanför.

Tips på husvagn: Hobby Excellent – liten och praktisk.

Den äventyrliga

Har du svårt att bestämma dig över vart du ska semestra? Tröttnar du snabbt på ett ställe? Svarar du ja på dessa frågor har du förmodligen redan en husvagn. Du är av sorten som inte förstår varför man bara reser till ett ställe, när man kan resa till flera. Och det är just precis därför som en husvagn är din käraste ägodel. Ena dagen kan du vakna upp i Danmark, för att nästa dag slå upp ögonen på tysk mark.

Karaktäristiska drag för den äventyrliga: Alltid på språng. Börjar planera nästa stopp innan man ens kommit ur bilen. Ställer upp sin husvagn nära campingplatsens utgång. Ses med kartbok och kompass. Har många reseminnen som man gärna berättar om.

Tips på husvagn: Hobby On Tour  den är anpassad för de som prioriterar resandet framför överdriven lyx.