Tävla och vinn en spänningsroman.

Hjärngympa med deckarquiz

Precis som att det alltid händer något kul på Miljonlotteriet, händer det alltid något läskigt i en deckare. Nu kan du testa dina deckarkunskaper i vårt hängmattevänliga quiz. Har du tur kan du vinna en spännande deckare.

Vårt deckarquiz består av 10 kluriga och luriga frågor. För att ha chans att vinna behöver du vara den som svarar rätt på flest frågor, på kortast tid. Blir det du som står som en av tre segrare skickar vi hem den spännande deckaren Av skuggor märkt, skriven av Marianne Cederlund till dig.

Boken handlar om Anki, som ser fram emot att börja ett nytt liv efter att hannes sjuke make gått bort. Hon lämnar Stockholm, köper två islandshästar och flyttar till den lilla gotländska socknen Mullvalds. Där ska hon rida ut i den vackra naturen och njuta av ett behagligt pensionärsliv. Men hon hinner knappt packa upp förrän bilden av idyllen spricker. Någon vandaliserar kyrkan och altarduken lämnas blodig. Kort därpå ligger en främmande häst förgiftad i Ankis stall. När dessutom ett likfynd hittas i hennes trädgård riktas misstankarna mot henne...

Vill du veta vad som händer sen? Ta chansen att vinna boken i vårt deckarquiz. Tävlingen pågår fram till och med den 31 augusti, klockan 23:59. Efter det, under vecka 36, korar vi tre vinnare.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!
Vi säger grattis till Inga Birgitta från Mariestad, Anna från Värends Nöbbele och Margareta från Mariestad som får en bok hemskickat.