Laga mat under bar himmel med vinster från Miljonlotteriet.

Laga mat under bar himmel

Fantastiskt, oförglömligt och alldeles underbart. Det skulle kunna vara Miljonlotteriet vi beskriver. Men det är det inte. Vi pratar om ljuva sommarkvällar vid grillen. Kvällar som kan bli fulländade med hjälp av oss.

Att vår vinstshop är fullmatad med fina prylar vet du säkert redan. Här har vi dukat upp med våra favoriter inför sommarens grillkvällar. Det är bara att klicka hem de vinster du blir sugen på!

Tips! Om du vill ha något som kryddar upp middagen ytterligare kan det vara en god idé att skrapa en lott eller spela bingo. Det kan göra kvällen väldigt minnesvärd.

Sju rykande heta vinsttips

Det är inte bara solen som strålar värmande på somrarna. Även grillen får temperaturen att stiga. På inte tal om alla de minnen som skapas när nära och kära samlas tillsammans för att äta gott. Här bjuder vi på tips på hur du skapar ett perfekt utekök!

Med en fritös vid grillen slipper du springa fram och tillbaka till köket när pommes friten ska fixas. Vårt kastrullset sväljer massa potatis och är dessutom fin att servera i. På vår skärbräda kan du enkelt hacka kryddörter och andra godsaker. Efteråt kan du torka händerna på en matchande kökshandduk. Händer som klarar sig helt från brännskador om du använder våragrillverktyg

En praktisk vaxduk med härligt mönster piffar upp dukningen. Och skålarna från Mon Amie kan få vilken mat som helst att se fantastisk ut. Det är svårt att säga som gör oss mest sugna, själva skålen eller jordgubbarna?