Skrapa en lott online och vinn en suv

Fem fantastiska suv:ar 

Snygg men samtidigt användbar i tuff terräng är ett allt vanligare önskemål bland bilköpare. Här är fem kritikerrosade suv:ar som funkar lika bra i naturen som på gatorna i staden. Alla finns i vårt vinstutbud.

Jaguar F-Pace
Nästan alla lyx- och sportbilstillverkare tillverkar suv:ar i jakten på nya köpare. Med skiftande resultat. Lite överraskande finns anrika Jaguar med i toppskiktet, ja kanske rent av överst på pallen. Förklaringen till den lyckade F-Pace är samarbetet med Land Rover. Jaguars skickliga chassiavdelning har den här gången fått hjälp av Land Rovers expertis inom fyrhjulsdrift och terrängkörande och då kunde det inte bli annat än succé. F-Pace är bilen för dig som vill köra lyxig design som även klarar av att klättra i berg.
Volvo XC90
XC90 fick en lite trög start när den presenterades för två år sedan. Framför allt var det körkänslan som lämnade en hel del att önska. Men lagom till produktionsstarten var alla detaljer finslipade och sedan dess firar modellen triumfer överallt i världen. Fattas bara. XC90 har oslagbar komfort och luftfjädringen gör chassit till en vinnare i tuff terräng. 
Skoda Kodiaq
Skoda har på kort tid förvandlat ett varumärke som kanske inte i första hand andades klass till en högst respekterad biltillverkare. Nya Kodiaq är en anledning till formtoppen. Folk rusar till bilhallarna för att lägga vantarna på Skodas förstklassiga suv. En anledning är förstås prislappen. Ingen annan kan matcha det Kodiaq erbjuder i form av kvalité i förhållande till priset. Faktum är att den här bilen brädar många andra i betydligt högre prisnivåer. 
Mitsubishi Outlander
En tjänstebilsfavorit som är omåttligt populär här i Sverige. Rymlig som få och härlig åkkomfort är vanliga lovord. Finns som laddhybrid och det är förstås smart både för plånbok och miljö. Perfekt bil för den stora familjen.
Ford Kuga

Kuga är Fords högklassiga representant i suv:utbudet. Fantastisk fina köregenskaper i kombination med imponerande chassiinställningar och smidig styrning gör denna bil till en vinnare. Komforten är också topp med både snygg och bekväm inredning. Kuga är det perfekta valet för dig som vill ha en följsam stadsbil som även klarar av tuffa uppgifter på landet.