Sommar och sol. Det blir inte mycket bättre.

Sommartider = guldtider

Myggbett och solkräm. Solvarma jordgubbar och doften av nyklippt gräs. En och annan surrande humla. Och så hejarop förstås. Sommartider innebär guldtider. Även på Miljonlotteriet.

Pirr i magen och stora leenden. Minnen för livet och fuktig panna. Den svenska sommaren har mycket gemensamt med Miljonlotteriet. Här har vi samlat några somriga tips med allt från skärgårdsliv till oförglömliga guldvinster.

4 solsäkra platser

Det som skrämmer svenskarna mest under somrarna är inte blodtörstiga fästingar eller hungriga mördarsniglar, utan bristen på solstrålar. En sommar utan sol är värsta tänkbara scenario. I alla fall enligt en mycket noga utförd undersökning internt på kontoret. Därför har vi listat fyra solsäkra platser i vårt avlånga land. Ett solklart femte tips har även smugit sig in! 

Läs mer här >>

Flyt i skärdgårdslivet

Föreställ dig en typisk sommardag i Sverige. Visst innehåller den soldränkta klippor, skrikande fiskmåsar och doften av tång? Om det är just sådana dagar du längtar bort till föreslår vi att du väljer en båt när du vinner på Miljonlotteriet. Då kan du ta dig mellan olika öar över glittrande vatten när du vill. Här berättar vi om tre flaggskepp från vår vinstplan.

Läs mer här >>

Bästa sommargåvorna 

Solsken må vara det som de allra flesta önskar sig under sommarmånaderna. Det är dock inget man enkelt slår in i ett paket och ger bort inför stundande högtider. Vad som lämpar sig bäst att packar in i tjusigt omslagspapper har vi koll på. Här presenterar vi 11 vinster från vinstshoppen som är lika perfekta att ge bort som att behålla själv.

Läs mer här >>

Blått och gult

Vi kan såklart inte prata om svensk sommar utan att nämna våra landsmän som kommer att svettas i jakten på VM-guld.  Den blågula-flaggan kommer vaja både på läktaren och i många svenska hem. Här har vi samlat nyttig info om fotbolls-VM. Dessutom avslöjar vi hur du kan vinna guld  utan att behöva springa efter en läderkula.

Läs mer här >>