Vinn din drömbåt hos Miljonlotteriet.

Ro iland skärgårdsdrömmen

Brummande båtmotorer, vågskvalp och små röda sjöbodar. Barfota fötter och brunbrända ben. Sommardagar vid havet är fantastiska. Det som kan göra upplevelsen ännu bättre är en egen båt. Då kan du luffa bland hundratals öar och kobbar. När du vill. 

Tänk att hoppa ombord på en egen båt och styra mot horisonten medan vattnet stänker och vinden viner. Är det dags att förverkliga din skärgårdsdröm? Då kan vi kanske hjälpa till! När du vinner hos oss kan vi fixa en båt. Här berättar vi om tre båtar som gör ger dig flyt i skärgårdslivet.

Tre flaggskepp från vinstplanen

När du vinner på Miljonlotteriet kan du välja ur ett brett utbud av båtar från Nimbus. Deras båtar är skapade i Sverige för svenska vatten. Och för olika typer av människor. Vilken båttyp är du?

Jag vill ta snabba och korta turer
Sugen på dagsutflykter på havet? Då är det en Nimbus Weekender 9 som du ska titta på. Den här båten innehåller det allra bästa från sina föregångare, vilket resulterat i en riktigt snabb dag-cruiser. Den kommer garanterat att leverera sommarminnen du aldrig glömmer. 

Jag lockas av en social båtweekend
För den som vill umgås ombord är en Nimbus 31 Nova ett utmärkt val. Denna moderna semesterbåt har sängplats för 4 vuxna och självklart finns en stor toalett med dusch. I pentryt finns både goda matlagningsmöjligheter och en komplett servis. Den rejäla soffan kan enkelt göras om till en härlig solbädd och självklart finns en badplattform på plats.

Jag föredrar en lång båtsemester
En Nimbus 365 Coupé är som en flytande sommarstuga. Den här båten, med sina 11 meter, är byggd för familjer och livsnjutare som vill åka långt och vara ombord länge. Detta är en långdistans-cruiser för dig som vill ha en bekväm båtsommar.

Låt allt börja på Flotten

En resa i skärgården börjar alltid på torra land. I vissa fall på Miljonlotteriet. För innan du lämnar fastlandet behöver du planerat en resrutt, packat väskan och kanske även skrapat en lott. På vår lott Flotten kan en vinst på 500 000 kronor dyka upp. På våra andra lotter kan du vinna upp till 5 miljoner. Perfekt om du vill förverkliga drömmen om en egen båt!

Skrapa en lott på Miljonlotteriet