Upptäck våra nya VM-spel.

VM-festen är här!

VM i fotboll är världens största idrottshändelse. Vi vill bidra till festen genom att lansera två roliga VM-spel. Behöver du en ny tv så att du kan njuta av matcherna så hittar du den förstås i vår vinstshop. 

Spel som kan göra dig till mästare

Drömmer du också om att gräva guld på fotbollsplanen? Vad bra, då kan vi hjälpa dig. Prova våra nya fotbollsspel Drömbollen så kanske det bli du som tar hem högsta vinsten. Drömbollen finns både som skraplott och bingo.  Perfekt när du vill byta taktik under matchen.

Perfekt plan varje match

Det brukar heta att fotboll upplevs bäst från läktaren. Det stämmer inte. Hemma i soffan, tillsammans med goda vänner och en tv som visar perfekt bild är förstås minst lika bra. Du slipper regn och rusk eller smärtande värme och kan istället koncentrera dig fullt ut på matchen.

En underbar månad

14 juni till 15 juli blir en enda lång fest. Då spelas VM i Ryssland. Sverige är med för första gången sedan 2006 och visst drömmer vi om en stor framgång. Oavsett hur det går för våra blågula hjältar kan vi räkna med fantastisk underhållning. Messi, Ronaldo, Neymar och alla andra stora stjärnor finns ju på plats. Nu gäller det att planera in matcherna i kalendern. Här hittar du hela spelprogrammet och tv-tiderna.