Hos MIljonlotteriet kan du vinna växthus och orangerier.

Där drömmar växer

Precis som den vackraste blomma börjar en dröm som ett litet frö. Med tiden gror den och växer sig stor och stark. Till slut är den redo för att skördas. Det är där vi kommer in i bilden. För är det något vi verkligen kan så är det att förverkliga drömmar. Här har vi fokus på trädgårdsdrömmar och du kan läsa om allt från växthus och odlingstips till utplockade varuvinster inför utefika.

Ett glasklart val

Det är så mycket mer än tomater som kan växa så att det knakar i ett växthus. Du till exempel. Om du nyttjar dessa kvadratmeter till det som får dig att må riktigt bra, så lovar vi att du kommer att blomstra. Till oanade höjder.

Läs om 4 olika sätt att använda ett växthus här >> 

Inne att fika ute

Smaka på ordet vår. Visst smakar det kaffe i solen? Det tycker åtminstone vi. Därför har vi rotat fram passande prylar under temat utefika. Det spelar ingen roll om du har trädgård, balkong eller inget av det.

Se vilka varuvinster du kan gotta dig med här >>

Tävla om grönt

Tänk att kunna vinna grönska, vad mer kan man önska?! Tillhörande odlingstips såklart! Vi har planerat en tävling med blomsterkort i potten. På köpet får du tips för hur du lyckas med din odling.

Läs mer och tävla här >>

Skörda en vinst

Har du varken trädgård eller balkong? Eller vill du bara slippa att få jord under naglarna? Då kan du påta på Miljonlotteriet istället. Hos oss finns både kolonilott och trädgård. Har du tur kan du skörda en vinst.

Läs om våra trädgårdsinspirerade spel här >>