Vinsterna som utefikat till en fest.

Fika med solen

Det är inte bara naturen som vaknar till liv av vårsolen. Det händer något med människan också. Så fort solen värmer hamnar många av oss i full blom. Just därför föreslår vi att du passar på att fika med solen så mycket du bara orkar. I vår vinstshop finns passande varuvinster för lyckat utefika.

För fika i trädgården

Har du en trädgård kan du fika tillsammans med citronfjärilar och lyssna till vackert fågelkvitter. Bär med dig en kanna gurkvatten och tjusiga dricksglas på en färgsprakande bricka med Josef Frank-mönster ut.

Glaskanna från On Interiör, 400 kr
4-pack dricksglas från Iittala, 400 kr
Bricka Josef Frank, från Amledahls, 400 kr

För fika på balkongen

Nog för att solljus kan få det mesta vackert, men en balkong i sig kan vara lite tråkig. Med en vädertålig plastmatta, en mysig ljuslykta och en värmande pläd kan du hänga ute med solen utan onödiga störningsmoment som kyla och tråkig omgivning.

Plastmatta från Xavier, 400 kr
Fleecepläd i grått och vitt, 240 kr
Vitlackerad ljuslykta, 240 kr

För fika i gröngräset

Har du varken balkong eller trädgård? Då vill vi påminna om allemansrätten. Med en picknickfilt, kaffekoppar och praktiskt yoghurt- och mûslimugg kan även du njuta av en utefika. Packa väskan och ge dig ut i valfritt gröngräs. Okej, kanske inte helt valfritt. Det blir märkligt om du breder ut din filt i någons trädgård…

Picknickpläd, 400 kr
Yoghurt- och mûslimugg, 120 kr
Kaffekoppar från Mon Amie, 240 kr