Förläng sommaren med ett mysigt uterum.

Förläng sommaren

September är här och med denna vinst kommer du garanterat att kunna ta till vara på de sista solstrålarna. Med ett nytt uterum kan du fortsätta njuta av goda middag i trädgården med familj och vänner.

Njutning året runt

Med den här vinsten från Willab garden får du ett extra uterum att njuta av året runt och dessutom blir ännu mer tid att njuta av din trädgård. Det finns många modeller att välja mellan och tillsammans med deras experter utformar du ditt drömuterum. Gör uterummet det till ditt eget genom att tänka igenom inredningen och välj härliga möbler som håller länge. Och när rusket kommer allt närmare kan du fortsätta njuta under härliga plädar. Fyll det med dofter, ljus och människor som du tycker om! 

Fika, matlagning eller en god bok?

Oavsett vad du helst spenderar tid på i ditt uterum hittar du de rätta sakerna i vår vinstshop. Snygga muggar i modernt mönster och matchande underlägg. Smidig och smart serveringsgryta eller varför inte en härlig filt att ha över axlarna när du sitter och läser? För att skapa den rätta känslan så är det bra med många ljuskällor. Kombinera lampor med levande ljus i snygga lyktor. Det kommer vara pricken över i. Det är vara början, du hittar hela utbudet här. 

Kolla in hela vinstalternativet här. Du vet väl att när du vinner hos Miljonlotteriet så väljer du fritt bland alla vår leverantörer och marknadens starkaste varumärken. När du vinner 500 000 och över får du hälften i kontanter och hälften i valfria vinster.