Vinn din drömpool hos Miljonlotteriet.

Vi djupdyker i ett paradis

Sedan urminnes tider har människan badat. Åtminstone på lördagar. Inomhus. Mycket har hänt sedan dess och med en pool i trädgården kan du bada när du vill. 

Det finns många fördelar med att ha en egen pool. Att du slipper fiskar, otäckt sjögräs och läskiga sjöodjur är bara några av dem. Dessutom behöver du inte trängas bland folk. Istället väntar lugn och ro, sköna dagar och en förlängning av sommaren. En pool är nämligen aktuell från maj till slutet av september.

Visste du att den största upplevelsen med en pool på hemmaplan sker på land? Nog för att badandet i sig är eftertraktat, men det är mycket härligt som sker runtomkring vattenhålet. Här nedan har vi berättat om hur en dag för en poolägare kan se ut.

Håller din längtan efter en pool på att svämma över? Ta chansen att vinna en pool hos oss. Du skräddarsyr din egen pool tillsammans med Miami Pool. Skrapa en lott >>

Bada

Simma, hoppa, flyta och dyka, Med en pool har du alla möjligheter till att utföra diverse vattenkonster.

När solen steker, leklusten faller på eller när du bara vill skvalpa runt på vattenytan. Det finns mängder av tillfällen där en pool kommer väl till pass. Tänk dig ett morgondopp innan frukost, ett svalkande bad när solen står som högst på himlen, eller en mysig simtur under stjärnorna om natten.

Slutsats: En pool är alltid användbar

Sola

Glöm badrockar och handdukar. Efter ett dopp i poolen torkar du bäst i solen. 

Precis som Ted Gärdestad tycker vi att sol, vind och vatten är det bästa som finns. Det är en speciell känsla att låta solen och vinden torka dig när du tagit dig upp på land efter en stund i vattnet. Och när du är överhettad igen är det dags för ett nytt dopp. Och så fortsätter det. Dagarna in och dagarna ut.

Slutsats: En pool förstärker semesterkänslan

Slappa & nappa

Gäspar du stort vid poolen? Det är naturligt. Tro det eller ej, men man kan faktiskt bli ganska trött av att sola och bada hela dagen. 

Det kan vara riktigt utmattande att ägna sig åt bada-sola-bada-hjulet. Det måste vara något med alla sinnesintryck. Det glittrande vattnet, den värmande solen och allt annat som du ser. Då kan det vara skönt att sjunka ner i en hängmatta, läsa en bok eller ta en tupplur.

Slutsats: En pool är bra för återhämtning

Grilla & umgås

Börjar det kurra i magen? Ingen fara. Det finns ingen anledning att gå ifrån poolområdet när hungern smyger sig på.

Doften av klorin och tändvätska. Värmen från solen och grillkolen. Smaken av sommar och grillmiddag. Poolen och grillen är som gjorda för varandra. Det är inte bara maten som smakar förträffligt, hela upplevelsen gifter sig i munnen. Med nära och kära runt bordet kan du räkna med en middag utöver det vanliga.

Slutsats: En pool ger glöd – på många olika sätt