Tävla och vinn en Kärcher ångtvätt.

Ut med det gamla...

Finns det något skönare än en kaffe i solen efter en dagslång vårstädning? Jo, när årets fiffigaste städprylar ser till att du gör jobbet på en timme. Här är sex favoriter i vår vinstshop. Sugen på ångtvätten? Var med i vår tävling så kan du vinna den.

1. Bakteriedödaren
Kärcher ångtvätt är en fantastisk maskin. Den dödar 99,99 procent av alla bakterier helt utan kemikalier och den kan användas på allt från spishällar till bilens fälgar.

2. Häcktrimmaren
Den kraftfulla häcksaxen från Ryobi ger dig grannskapets stiligaste häck på nolltid. De diamantslipade knivarna gör att du kan kapa upp till 26 mm tjocka grenar, hur enkelt som helst!

3. Fönstertvätten
Kärchers fönstertvätt är fantastisk på fönster, speglar och duschväggar och sparar dig massor av tid och tråkigt arbete. Den består av två delar; en del som rengör och en som suger upp vätskan. Som tillbehör får du dessutom ett smalt sugmunstycke som används mellan spröjs och andra mindre ytor. Smart!

4. Gräsklipparen
Fixa gräset utan avgaser med Ryobis smidiga batterigräsklipparen! Den har 5 klippnivåer på mellan 20 och 70 mm, som gör att du kan välja exakt hur din gräsmatta ska se ut. Dessutom har den en uppsamlingspåse med plats för 50 liter klippt gräs.

5. Högtryckstvätten
Vår högtryckstvätt från Kärcher är lika smidig som den är smart – och perfekt för lite mindre ytor. Displayen hjälper dig att reglera trycket och de många tillbehören gör den optimal för de flesta situationer.

6. Grovdammsugaren
Den absolut största skillnaden mellan en grovdammsugare och en vanlig dammsugare, är att den klarar både torr och fuktig smuts. Ärligt talat klarar den i stort sett vad som helst – så länge det får plats i slangen.

TÄVLA OCH VINN!
Den populära ångtvätten från Kärcher kan bli din! Motivera varför just du behöver en ångtvätt och maila till oss på tavling@miljonlotteriet.se så har du chansen att vinna en ångtvätt. Skriv "ångtvätt" i ämnesraden. Regler och villkor för tävlingen hittar du här