Hos Miljonlotteriet kan du vinna fräcka bilar och motorcyklar.

Ta ut svängarna

Vad har livet och alla vägar gemensamt? Branta uppförsbackar, kittlande nerförsbackar och ljuvliga raksträckor såklart. När det är dags för dig att ta dig fram i livet i en ny bil tycker vi att du ska våga ta ut svängarna.

Precis som livet förändras även våra drömmar när det gäller vad vi kör. När du vinner på Miljonlotteriet kan du välja mellan mängder av olika motorfordon. Kanske är det dags för något helt helt nytt och vågat? Här har vi tankat med fem vågade alternativ. Vi hoppas det inspirerar!

Från familjebil till cab

Från frukostyoghurt i håret till vind i håret. Från grus i sätena till grus i ögonen. Från vardagens hamsterhjul till rullande bilhjul. Det är mycket som förändras när du byter bort familjebilen mot en cab. 

En bil utan tak är för många förknippat med befrielse och frihetskänslor. Vinden i håret är som en symbol för den fria människan med hela livet framför sig. Det kan ju vara en skön känsla. I en cab har du njutning, lyckorus och sol på nosen i ett. 

Från begagnat till nytt

Det sägs att doften av en ny bil är något alldeles speciellt. Allt är skinande rent, nytt och fräscht. Orört och oanvänt. Och helt enligt dina önskemål. När du köper en helt ny bil slipper du överta någon annans smak och behov.

Röd eller svart? Säten i skinn eller tyg? Fullutrustad eller inte? Till skillnad mot nollan på både miltalen och antal tidigare ägare, är frågorna om hur bilen ska vara många. Och du bestämmer allt. Det är svårt att inte fästa sig vid en bil som är helt efter ditt tycke. Du blir ägare till något blänkande, åtråvärt och värdefullt. Plötsligt förstår vi varför en bil kan kallas för guldklimp.

Från budget till lyx

Hur många gånger har du tittat på prislappen först, och bilen sen? Förmodligen alldeles för många gånger. Tänk dig ett bilköp där priset inte är det avgörande, utan modellen, kvalitén och finesserna. 

Lyx behöver inte innebära en kaross av guld och en växelspak prydd med diamanter. Påkostade materialval, automatiserade funktioner och exklusiv utrustning är lyxigt nog. Om du ändå vill snegla åt fulländad lyx kan du förvänta dig bilresa som taget från en dröm. Sjunk ner i ett säte likt inget annat, ta tag i en ratt av den finaste kvalitén och glid fram över jorden yta utan minsta bekymmer. 

Från bensin till el

Gillar du att ligga steget före? Då är det en elbil du ska sikta in dig på. Inte bara för att den är snabb som attan. Och inte för att den är supermodern. Utan för att den tveklöst är framtidens bil. 

Adjöss bensinmackar och illaluktande drivmedel. Laddningskabel och funderingar kring räckvidd är det nya. Med det kommer även ett gott samvete. För bakom ratten i en elbil är du en trogen miljövän. Kör så att det ryker  utan ett spår av avgaser. 

Från fyra hjul till två

Är det dags för en livsförändring? Det är då du börja tänka på en motorcykel. På två hjul får du ofta en helt annan livsstil.

Släng över ett ben, vrid om nyckeln och lyssna till den brummande motorn som går igång. Tänk dig att det där bara är början på din resa. Det som komma skall är om möjligt ännu häftigare. Aldrig förr har en slingrig väg varit så lockande och en åktur så fängslande. Målet med resan är ingenting, vägen dit är allt. Livet på en hoj är skoj. 

 

Vill du ha chansen att vinna ett nått vrålåk? Testa att skrapa en lott!