Julprylar från Miljonlotteriets vinstshop

Nu tändas tusen juleljus...

...i vår vinstshop i alla fall! Julen närmar sig med stormsteg och vi står redor med massor av stämningsfulla, mysiga och fina julprylar. Här har vi samlat de som sprider ljus i adventsmörkret. Hoppas du hittar något du gillar!

⟽ Traditionell ljusstake

Markslöjds adventsljusstake Måseskär har en nydanande stil med ljusmanschetter i krom, utan att för det behöva se modern ut. Med en design som andas tradition samtidigt som den är originell så passar denna underbara ljusstake i var mans hem.

Vinstvärde: 600 kronor

Läs mer och beställ här >>

⟽ Ljushus av keramik

Låt denna fina ljuslykta ge värme och hög mysfaktor i ditt hem i jul. Den tunna, glaserade keramiken får ett nästintill genomskinligt uttryck när man tänder ett värmeljus. En annorlunda ljuslykta med en rolig form av ett hus.

Vinstvärde: 400 kronor

Läs mer och beställ här >>

Ljusstake i metall ⟾

Mäster är en vacker adventsljusstake i metall och glas från Markslöjd. Tidlös design som passar i alla hem. Sprider lika härlig julkänsla som den sprider ljus i hemmet. Gör sig fin i fönstret.

Vinstvärde: 600 kronor

Läs mer och beställ här >>

Stjärna Euforia ⟾

Vacker stjärna i kopparfärgad metall som ger ett fantastiskt ljusutsläpp genom hålmönstret. Tillverkad i kopparfärgad metall som ger ett fantastiskt ljusutsläpp genom hålmönstret.

Vinstvärde: 400 kronor

Läs mer och beställ här >>

⟽ Ljusslinga

En mycket vacker och dekorativ metallslinga med 80 mini LED-lampor. Fin att placera på ett bord, i en glaskupa eller i en kruka som en mysig dekoration. Endast fantasin sätter gränser!

Vinstvärde: 100 kronor

Läs mer och beställ här >>

⟽ Juldekoration

Batteridriven juldekoration som lyser vackert i fönstret som mot väggen. Den sprider ett mysigt sken och härlig julstämning i mörkret.

Vinstvärde: 80 kronor

Läs mer och beställ här >>