Åse vann årets största bingojackpott på Miljonlotteriet

Åse vann största jackpotten – delar med sig

2018 började på topp för Åse i Strängnäs. Under en bingoomgång vann hon 218 000 kronor på spelet Stjärnjacken. Det var den största bingojackpotten hos Miljonlotteriet. Nu hjälper hon andra.

Efter en jobbig tid med sjukdom inom familjen kom äntligen en ljuspunkt för Åse i Strängnäs. Plötsligt fick hon jackpott i bingospelet Stjärnjacken på miljonlotteriet.se och blev 218 000 kronor rikare.

 Jag har aldrig vunnit pengar tidigare så det kom verkligen som en chock. Det tog flera dagar innan jag fattade att det var sant!

Åse har varit prenumerant på skraplotter hos Miljonlotteriet i olika omgångar från sommaren 2007 och den aktiva prenumeration hon har nu startade sommaren 2013. 

Jag gick med från början för det goda ändamålet.

Att Åse brinner för att hjälpa andra märks även på hur hon spenderar sin vinstsumma.

Vinsten kom som en gudagåva. Jag har gett en del till olika hjälporganisationer samt köpt mat, presenter och kläder till de som behöver. De flesta jag hjälpt är ensamstående äldre kvinnor som har dålig pension. Även vänner och släkt som har varit i knipa har fått hjälp, det är en sådan skön känsla att kunna ge. Berättar hon.

Läs mer om Miljonlotteriets jackpottar här
Spela bingo
Ann-Marie vann 100 000 på nitlott