Birgitta vann 91 000 kronor mitt i natten.

Birgitta kunde inte sova – vann stort mitt i natten

En sen kväll i slutet av juni kunde Birgitta inte somna. Istället för att vrida och vända sig i sängen satte hon sig för att spela bingo på nätet. Ett beslut som fick henne att gnugga sig rejält i ögonen. Inte av trötthet, utan av överraskningen som en vinstsumma på hela 91 000 kronor bidrog till.

Att spela bingo på nätet har blivit en oerhört populär sysselsättning de senaste åren. Det är spännande, underhållande och ibland riktigt överraskande. Det vet Birgitta från Gävle. Hon spelar bingo på Miljonlotteriets hemsida med jämna mellanrum. En sömnlös natt satt hon uppe och spelade vid sin dator. Efter att ha köpt en bingobricka för endast nio kronor plingade det till på skärmen. 

Jag förstod först inte hur mycket jag hade vunnit. Jag bad min son dubbelkolla och då berättade han att jag vunnit 91 000! Skrattar Birgitta.

Har vunnit förr

Tidigare har den 72-åriga Gävlebon vunnit resor för 25 000 kr. Då valde hon att ta en bussresa till Frankrike och Tyskland. Vad hon ska göra med den nya vinsten har hon ännu inte bestämt. 

Jag vill välja ut någonting som jag verkligen vill ha, men det är inte omöjligt att det blir en resa även denna gången. Det finns så många platser jag vill se, berättar hon.

Förutom att spela bingo prenumererar Birgitta även på Miljonlotteriets skraplotter. Varje månad får hon sex lotter hem till brevlådan. Och det är inte bara spänningen och vinstchanserna som lockar, utan även lotternas överskott.

Jag var medlem i IOGT-NTO-rörelsen när jag var yngre och har träffat många som behöver stöd. Jag tycker att det är bra att pengarna går till ett fint ändamål, berättar Birgitta. 

Vill du också vinna en bingojackpott? Ta chansen!
Bernt vann bil värd 400 000 kr

Fakta om Miljonlotteriet:
Miljonlotteriet är en av Sveriges största och äldsta speloperatörer. Hos oss kan du prenumerera på skraplotter, spela bingo och skrapa lotter online. Dessutom kan du köpa lotter i butik. Överskottet från Miljonlotteriet går oavkortat till IOGT-NTO-rörelsens verksamhet. Det är vinst på i snitt var femte lott och som mest kan du vinna 5 miljoner.