Birgitta skrapade fram halv miljon.

Birgitta från Frövi vann en halv miljon på Miljonlotteriets vinnardag

Birgitta från Frövi vann en halv miljon på Miljonlotteriets vinnardag. En välkommen vinst som vänder pensionärslivet till plus och sätter guldkant på tillvaron.
– Plötsligt kan jag åka Hurtigrutten. Det som jag alltid har velat göra, säger Birgitta.

Med sin plats på Miljonlotteriets vinnardag hade Birgitta från Frövi utanför Örebro chans att vinna 10 miljoner kronor. Efter dragningen stod det klart att hon vunnit en vinst värd 500 000 kronor. En vinst som hon glädjer sig mycket åt.
– Det är helt ofattbart. Det är pengar som kommer till rätt person ska ni veta, säger Birgitta.

Vinst som förverkligar Hurtigrutten-dröm
Birgitta haft det kämpigt med ekonomin som pensionär. Med vinsten blir situationen omvänd. Pengarna kommer att dryga ut pensionen och sätta guldkant på tillvaron.
– Plötsligt kan jag åka Hurtigrutten för att få uppleva den norska, fina naturen. Det som jag alltid har velat göra men aldrig haft råd till, säger Birgitta.

Köper lotter för det goda ändamålet

Birgitta började prenumerera på Miljonlotteriet för överskottet som går till arbete mot alkohol- och drogproblem. Mycket på grund av sina indirekta upplevelser av det i jobbet. 
– Jag har aldrig upplevt missbruk eller varit utsatt själv, men har förstått hur eländet kan påverka människors liv ändå, säger Birgitta.

Bengt vann halv miljon
Möt fler vinnare
Skrapa lotter och vinn