Grundskoleläraren Carina vann en bil på nitlotten.

Carinas dåliga dag vände med en bilvinst

Vi alla kan ha dåliga dagar som kan kännas omöjliga att vända, men även dåliga dagar kan sluta med ett glädjande vinstbesked. För grundskoleläraren Carina Malmström från Täby, kunde nitlottsvinsten på 400 000 kronor i varuvinster inte kommit lägligare.

En eftermiddag i mars bestämde sig Carina för att ringa upp ett missat samtal som hon upptäckt tidigare under dagen. Hon hade precis tagit sig hem efter en lång dag, fylld med både arbete och ett tandläkarbesök. Lyckokänslorna tog snabbt över när personen i andra änden presenterade sig som Miljonlotteriets vinstcoach Elisabeth, och berättade att hon är årets första vinnare i nitlottsdragningen.

– Jag har precis varit hos tandläkaren och tyckte lite synd om mig själv, och så får jag ett sånt här besked! Utbrast hon glatt i telefonen.

Efter samtalet började hon fundera på vad som egentligen hade hänt och om det verkligen kunde stämma. Hon visste om att man kunde vinna på nitlotter och var alltid noga med att registrera dem, men hon hade aldrig i sin vildaste fantasi kunnat tro att det skulle leda till en så stor vinst. Hon hade aldrig tidigare haft turen att vinna några pengar. 

– Sedan berättade jag det för mina barn, som är stora nu. De tycker att det är kul att deras mamma för en gångs skull kan få något eget.

Hon har prenumererat på Miljonlotteriet sedan 2014, anledningen till det var för att hon uppskattar att överskottet går till en god sak och att man kan bidra till att göra skillnad.

– Jag tycker om själva idén med att man inte bara köper en lott. Det känns bra att man faktiskt bidrar med något och kan hjälpa andra.

Hon vet ännu inte vad hon ska göra för pengarna men ser fram emot nästa samtal med Elisabeth så att hon kan börja välja bland vinsterna.  

Britt-Marie vann stor bingojackpott
Möt fler vinnare
Vinn stort på Jackpot