Christina tävlade och vann en resa till London.

Christina vann Londonresa

Visst vore det roligt att överraska någon du tycker om med en resa till London? Det tyckte Christina från Skultuna också. Hon visste precis hur ett besök i svenskarnas favoritstad skulle se ut. Därför tog hon chansen att tävla om en Londonresa i vår tävling, och det slutade med att hon blev vår vinnare.

”Varför vill du vinna, och vem tar du med dig?”. Så löd frågan i vår tävling med en Londonresa i potten strax innan jul. Skultunabon Christina visste precis vad hon skulle svara. Och hennes motivering om en stor dröm för en liten person tog oss med storm. Den löd:

"Min 4-årige son älskar björnen Paddington och han drömmer om att få åka till London där Paddington bor. Han fyller 5 år i januari och jag skulle ta med mig honom om jag vann resan. Vi skulle gå i Paddingtons fotspår genom London och avsluta resan med ett riktigt Paddington-äventyr på tåget Belmond British Pullman som är med i filmen. Där serveras Paddington afternoon tea."

En perfekt julklapp
När vi kontaktade Christina två dagar innan julafton för att berätta att hennes motivering skulle bli verklighet hade hon påbörjat en låg bilfärd för att fira jul.

Åh, vad roligt! Vilken julklapp! Tack så mycket. Vi är så glada här i bilen nu. Den 120 mils långa resan upp till Norrland blev genast mycket trevligare, berättade hon.

I bilen satt även den lilla Paddington-älskaren, som plötsligt hade fått en tidig och alldeles perfekt julklapp.

Han blev jätteglad och kunde knappt sitta still i bilen när jag förklarade att vi skulle åka iväg på en lång resa och flyga till London där Paddington bor. Det blev flera glädjetjut! 

I april lyfter planet som tar dem till London. Pappa och storebror får också följa med på äventyret. De har redan bokat plats på ”Paddington Afternoon Tea” som är en resa ombord på tåget som är med i filmen om Paddington.

Har vi tur kanske vi får träffa Paddington i egen hög person, berättar Christina.

På sin födelsedag fick han en Paddington-bok i present och den kommer vi att ta med oss på resan och planen är att vi ska besöka alla platser i boken som också finns med i filmen. Det tror jag att han kommer att uppskatta mycket, avslutar hon.

Än en gång har vi förverkligat en dröm, och vi hoppas innerligt att detta blir ett fint minne för livet för alla inblandade. Vi vill också passa på att tacka för alla fina motiveringar som vi fick. Det kommer fler chanser! Håll ögonen öppna efter fler tävlingar på vår hemsida.

Birgitta vann 91 000 kr på bingo
Möt fler vinnare
Skrapa lotter
Spela bingo