Evelinas mammaledighet fick en flygande start. Vann 500 000 kr.

24-åriga Evelina vann en halv miljon

Husbygge, barn på väg – och en halv miljon i vinst på Miljonlotteriets högvinstdragning. 24-åriga Evelina från Moheda fick en flygande start på det kommande mammalivet. 
– Det känns helt fantastiskt, pengarna kommer verkligen helt i rätt tid, säger hon. 

Evelina var på en trädgårdsmässa i Växjö när hon fick höra talas om Miljonlotteriet. Hon tyckte att det lät bra med ett lotteri som gör skillnad i människors liv och bestämde sig för att registrera sig.

– Jag trodde inte att man kunde vinna på det här sättet utan såg det mest som att pengarna går till något bra och att jag kan hjälpa till på något vis, säger Evelina.  

Festlig högvinstdragning i Göteborg

Men en dag så kom dagen som många drömmer om. Evelina trodde först att hon vunnit 1000 kronor, men tre symboler på 10 miljoner gav en resa till Göteborg, högvinstdragning och inte minst möjlighet att vinna allt från 500 000 upp till 10 miljoner. Sällskap hade hon av sin man.

– Det var nervöst men jag lyckades hålla mig lugn och sansad, skrattar Evelina. 

Extra fint barnrum till bebisen i magen

I Hällsnäs vackra lokaler strax utanför Göteborg fick Evelina välja bland 100 kuvert i en unik box. Hon valde nummer 36 eftersom det är husnumret på deras nya hus. Det gav en halv miljon kronor som suddar ut tänjer på gränserna när det kommer till budget för deras nya hus. En del av den lägliga vinsten kommer att ge ett extra fint barnrum till bebisen som låg i magen under dragningen.

Beställ lotter som gör skillnad
Läs om fler vinnare
Spela bingo
Carina vann bil på nitlott