Ingegerd vann 1 miljon på Miljonlotteriets skraplott Miljonlotten.

Ingegerd från Mölndal vann en miljon 

Många drömmer om att vinna på lotteri, men det är få som får uppleva det på riktigt. På Miljonlotteriets högvinstdragning lyckades Ingegerd kamma hem en miljon kronor.
– Det är svårt att ta in så många nollor. Jag är så otroligt glad att jag får dela den här upplevelsen med mina barn, säger Ingegerd.

Den stora dragningen ägde rum strax utanför Göteborg. Ingegerd var en av nio personer som fick välja ett av de 40 vinstkuverten. I kuverten fanns vinster från 500 000 till fem miljoner kronor. Ingegerd var på plats med sina barn och hon lyckades dra en av högvinsterna på en miljon kronor. 

– Jag gick raka vägen fram, sträckte ut handen och valde första bästa kuvert. Jag hade bestämt mig innan för att inte stå där framme och vela, berättar Ingegerd.  

I över 20 år har Ingegerd prenumererat på Miljonlotteriet. En bidragande orsaker till att hon köpt lotter och kommer fortsätta att göra det är att överskottet går oavkortat till IOGT-NTO-rörelsens livsviktiga arbete för barn och unga. 

– Arbetet som Miljonlotteriet stödjer är så otroligt viktigt. Jag hoppas att ännu fler i framtiden blir intresserade av att stödja det, säger Ingegerd. 

För pengarna ska Ingegerd resa en hel del när det finns tillfälle. Hon vill gärna åka till Grönland eller Kanada. 

Gillian vann 780 000 på Jackpot
Läs om fler av våra vinnare här
Skrapa lotter och vinn din dröm
Spela bingo och vinn en jackpott