Inger skrapade fram 100 000.

Resa för barn och barnbarn och massor ur vinstshoppen

Efter 22 år som prenumerant hos Miljonlotteriet, slog turen till på riktigt för Inger i Jämtland. Visst har hon vunnit flera gånger genom åren och plockat ut många fina saker ur vinstshoppen, men inte så här mycket på en och samma gång!

Inger ser fram emot att lotterna ska dimpa ner in brevlådan varje månad men brukar spara själva skrapandet till när hennes döttrar och barnbarn är på besök. 

– Vi satt runt bordet och fikade och tog en lott var precis som vi brukar. När jag kom ner till reseskrapet, sa jag till mina döttrar: ”tänk vad kul det skulle vara om jag kunde skrapa fram en resa som ni kan åka på – ni som hjälper mig så mycket!” Då sa min ena dotter: ”men mamma du har ju vunnit på reseskrapet, och högsta vinsten dessutom!”, berättar Inger med glädje i rösten. 

Inger har vunnit mindre vinster vid flera tillfällen tidigare och plockat ut bland annat en mikrovågsugn, en grovdammsugare och en högtryckstvätt från Kärscher som hon och maken haft mycket nytta av hemma i huset.

– Jag tycker det är så bra att jag kan samla ihop småvinster och spara till något större att plocka ut i vinstshoppen, säger Inger. 

Nu när det blev hela 100 000 kronor tänker Inger att hennes två döttrar och barnbarnen ska få halva summan till att resa för precis vart de vill. 

– Sedan ska jag och maken spendera resten. Det finns så mycket varuvinster att välja på och det är så mycket jag vill ha i Vinstshoppen, så jag har inte kunnat bestämma mig ännu men mycket fint kommer det att bli, skrattar Inger. 

Inger är stödmedlem i den lokala IOGT-NTO-verksamheten och tycker att det känns skönt att hennes lottpengar kan göra nytta för många andra. 

– Jag vet vad de gör för människor och hur viktigt deras arbete är. Och oj vad det behövs! avslutar hon.

Är du också sugen på att vinna? Skrapa en lott här
Spela bingo och ta chansen att vinna en stor jackpott
Solveig har chans på 5 miljoner